Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 krijgt maandelijkse multiplayer content

En kent zelfs een aparte verhaallijn.

Ondanks dat de marketingfocus van Assassin's Creed 3 tot nu toe vooral op de singleplayer heeft gelegen is er ook een multiplayer component in de game aanwezig. Ubisoft zal deze modi maandelijks ondersteunen met nieuwe uitdagingen voor de spelers, zo vertelt Damien Kieken van Ubisoft in een interview met CVG.

De multiplayer heeft ditmaal zijn eigen verhaallijn die wel eens van impact zou kunnen zijn op het overkoepelende verhaal van de franchise. Abstergo heeft van de Animus een commercieel product gemaakt en laat de mensen 'de geschiedenis herleven in HD.' Jij speelt een van die hongerige consumenten en door iedere maand nieuwe uitdagingen te behalen verdien je nieuwe files en videos die het verhaal verder uit de doeken doen.

Assassin's Creed 3 kent in ieder geval twee multiplayer modi, Wolfpack en Domination. De eerste is een Horde-achtige modus waarin spelers in co-op op zoek gaan naar doelwitten en de ander is een meer traditionele vier-tegen-vier modus.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties