Eurogamer.nl

The Humble Bundle for Android 3 meldt zich aan

Vijf pareltjes voor vijf keer niets.

De jongens bij Humble Bundle hebben weer een pakket indiegames samegesteld die we voor een zeer lage prijs kunnen kopen. Het bedrag dat we aan de organisatie schenken, mogen we zelf bepalen en hoe we het verdelen (je kan een deel aan een goed doel, de originele ontwikkelaars of aan de mensen achter de bundel zelf geven) is ook aan ons. Het speciale aan deze bundel, de Android 3 Bundle, is dat alle games die je aankoopt op een mobiel platform te spelen zijn. Wie echter meer dan 1 dollar geeft, krijgt van alle titels ook de PC-versie. Als je meer dan het gemiddelde bedrag uitgeeft (dat momenteel op 6,07 dollar staat), krijg je een extra titel bovenop de vier andere games.

De games die de Android 3 Bundle bevat zijn:

  • Fieldrunners: een tower defense titel waarin je met een leger speelgoedsoldaatjes en -torens de vijand uit je basis moet zien te houden.
  • BIT. TRIP BEAT: Pong aan de drugs. Probeer als pongstaafje aan de linkerkant van het scherm alle projectielen die van de rechterzijde komen tegen te houden en creëer met elke aanraking een muzieknoot om zo een trippy tune te vormen die perfect bij de al even trippy achtergrond past.
  • SpaceChem: creatief puzzelspel waarin je vooropgelegde patronen moet vormen door op een raster verschillende knooppunten aan te duiden waardoor je energielijnen zullen lopen.
  • Uplink: virtueel hacken voor dummies dat al snel ontaardt in een immens complexe puzzelgame waarvoor je elke grijze cel die je bezit zal mogen aanspreken.
  • Spirits (de game die krijgt als je meer dan het gemiddelde betaalt): Interessante puzzel/platformer waarin je een reeks zielen doorheen levels moet zien te leiden. Je hebt slechts indirecte controle over de mannetjes waardoor de game een Lemmings vibe meekrijgt. De grafische stijl van deze titel verdient ook een eervolle vermelding.

Al meer dan 54000 mensen hebben de bundel aangeschaft en de bundel is nog meer net uit. De actie belooft dus wederom een groot succes te worden. Wie de bundel wil kopen moet hier klikken. Tenslotte hebben we nog een filmpje waarin alle games vervat zitten:

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.