Eurogamer.nl

Geen patch voor 360 versie Silent Hill HD Collection

Wel voor de PS3.

De Xbox 360 versie van de Silent Hill HD Collection zal geen patch krijgen, in tegenstelling tot de PlayStation 3 versie. Konami laat in een persbericht weten dat ze niet de resources hebben voor de nieuwe technische problemen die de 360-patch met zich meebrengt.

De Silent Hill HD Collection is een product dat zo erg geplaagd werd door bugs dat Amazon de game bijna uit de virtuele rekken haalde. Later werd bekend dat de bugs voortkwamen uit het feit dat Konami de broncode van de originele games was kwijtgeraakt.

De patch, die wel naar de PlayStation 3 komt, verhelpt problemen zoals de haperende framerate en audio synchronisatie. Konami biedt excuses aan voor de Xbox 360 versie maar zal deze wel gewoon blijven verkopen. De uitgever adviseert mensen die last hebben van de bugs contact op te nemen met hun support-team.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.