Eurogamer.nl

Diablo 3 voegt Character Profiles toe

Onderzoek, vergelijk, verbeter.

Als eerste deel van hun grote update van Diablo 3 voegde Blizzard vanmorgen de Character Profiles toe. In hun blogpost vertelden ze wat deze update nu net inhoudt, maar wij zijn van plan om dat ook te doen. De update stelt je in staat om drie dingen te doen:

  • Bekijk de uitrusting, kracht en vaardigheden van je helde(en). Hoe hoog is een bepaalde bonus, welk item zit er in welk slot, welke bonus krijg je van een bepaald wapen, welke skills gebruik je vaak, ...
  • Hoe ver zit je in de verhaallijn. Welke acts heb je al uitgespeeld, welke bossfights heb je algerond en in welke moeilijkheidsgraad, welk level is je personage (al dan niet in hardcore mode), met welke klasse heb je het vaakst gespeeld, hoeveel monsters of elites heb je al een kopje kleiner gemaakt, ...
  • Vergelijk met je vrienden. Via de BattleTag van je vrienden kan je voorgaande dingen bekijken en vergelijken met jouw helden. Wie van jullie twee is de beste Witch Doctor, wie heeft het spel het snelst op Hell moeilijkheidsgraad uitgespeeld, ...

Kortom, genoeg om ons eventjes bezig te houden, maar echt lang kan dit onze interesse ook niet vasthouden. We wachten nog steeds ongeduldig op die toevoegingen aan de singleplayer en tot dan spelen we wel iets anders.

1
2
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.