Eurogamer.nl

GTA 3 niet naar de PS Store door een liedje

Nog even wachten op de PS2 Classic.

Playstationgebruikers hadden normaal gezien deze week de heruitgegeven versie van Grand Theft Auto 3 moeten terug kunnen vinden op de Playstation Store. Door een onvoorzien probleem werd de release echter uitgesteld. Waarom? Licentie problemen met een liedje uit de soundtrack van het spel.

Eén luttel liedje heeft er dus voor gezorgd dat een van de meest iconische games van de vorige generatie niet op de online marktplaats kan verschijnen als Playstation 2 Classic. De audio divisie bij Rockstar, maker van de Grand Theft Auto games, bekijkt nu hoe ze de game zo snel mogelijk toch op Playstation Network kunnen krijgen.

Eerder werd er al een versie van de derde GTA op tablets uitgebracht, waar het een groot succes werd. Waarom Sony en Rockstar nu plots problemen krijgen met een song in het spel, blijft ons een raadsel. Ondertussen kunnen we nog wat verder dromen over wat GTA V ons zal bieden of die beeldschone mod voor GTA IV nog eens uitproberen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.