Eurogamer.nl

Bekijk de eerste trailer van Silent Hill: Revelation 3D

Met Sean Bean en Pyramid Head.

De eerste trailer van Silent Hill: Revelation 3D is op het internet verschenen. Het is een vervolg op de eerste Silent Hill film uit 2006. De verwachtingen voor de nieuwe film zijn hoog gespannen, aangezien het eerste deel door menigeen wordt gezien als een van de weinige goede game-verfilmingen.

De film is gebaseerd op de derde Silent Hill-game en volgt dus het verhaal van Heather Mason die op zoek gaat naar haar vader, en zo in het vervloekte stadje terecht komt. Adelaide Clemens heeft als Heather haar eerste filmhoofdrol te pakken, en Sean (Boromir!) Bean neemt de rol van vader Harry Mason op zich. Een andere opvallende verschijning is Kit Harington -ook bekend als Jon Snow uit de serie Game of Thrones, waar Sean Bean overigens ook al aan zijn zijde speelde- als Vincent. Radha Mitchell speelt weer Rosa, de hoofdrolspeelster uit het eerste deel, en Deborah Kara Unger keert terug als Dahlia Gillespie. Niemand minder dan Akira Yamaoka werkt mee aan de soundtrack, net zoals hij dat voor de games heeft gedaan.

Silent Hill: Revelation 3D komt 26 oktober uit in de bioscoop.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.