Eurogamer.nl

Komt Crysis 3 naar de Wii U?

Crytek in overleg met Nintendo.

Er bestaat een mogelijkheid dat Crysis 3 naar de Wii U komt. Dat vertelde de producer van de game, Mike Read, in een interview met CVG.

"Ik zal niet zeggen dat de kans niet bestaat," zei hij. "Ik bedoel, de Wii U heeft nog steeds geen officiële releasedatum gekregen. Wie weet wat de toekomst ons brengt. Ik kan je in ieder geval vertellen dat we samenwerken met Nintendo. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen."

Crysis 3 is voor nu in ontwikkeling voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt in februari van 2013 verwacht. Dit is enkele maanden na de verwachte release van de Wii U, die in het laatste kwartaal van 2012 verwacht wordt.

Crysis 3 - Gameplaytrailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.