Eurogamer.nl

Final Fantasy Versus XIII nog steeds in ontwikkeling

Gerucht blijkt lariekoek.

Vorige week dook het gerucht op dat Final Fantasy Versus XIII na zes jaar geschrapt zou zijn. Daar blijkt nu niets van waar. Yoichi Wada, hoofd van Square-Enix, liet op Twitter weten dat de game nog steeds in ontwikkeling is.

"Iemand spreidt een gerucht rond dat Versus zou zijn geschrapt. Haha. Net een minuut geleden is een Versus vergadering gestopt. Als je de presentatie van de stad had gezien, dan zou je zijn weggeblazen," aldus Wada.

Het gerucht werd oorspronkelijk door Kotaku.com de wereld in geslingerd. Boze tongen suggereren nu dat dit enkel met de intentie was om Square-Enix uit de tent te lokken, wat nu dus zou zijn gelukt. De waarheid zal waarschijnlijk altijd een mysterie blijven.

Final Fantasy Versus XIII - Japanse trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.