Eurogamer.nl

Portal 2 trekt naar de ruimte

In spaaaaaaaaace!

1

Bovenstaand paneel wordt komende vrijdag meegenomen naar het ISS (International Space Station) tijdens een bevoorradingsronde. Een anonieme werknemer bij NASA, die blijkbaar een grote voorliefde voor Portal heeft, vond het blijkbaar nodig dat een van de beste games van de laatste jaren vereeuwigd werd door het een te laten worden met het ruimtestation. Resultaat: een plaat waarin de Space core en zijn best bekende (en enige) quote: "In spaaaaaaaace!" staan gegraveerd.

"To go where no game has gone before...", Valve slaagt er nogmaals in. Nu enkel hopen dat NASA er niet al te snel achter komt. Zij zouden er officieel nog niets van weten. Wie meer info zoekt of de launch van het paneel zelf wil zien, surft best even naar de site van Portal.

Alhoewel Gabe Newell, Valve's opperhoofd, zeer verheugd was met het nieuws rond de Space core zal volgende foto hem misschien tot wat zuurder opbreken. Het gaat om een jaarboekfoto van Valve's topman tijdens zijn eerste jaar aan de universiteit. Hier is de evolutie van geek naar gamegod duidelijk nog in zijn prilste fase.

2
ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.