Eurogamer.nl

EA, Microsoft en Zynga tegen anti-homohuwelijk wet

Want iedere mens heeft het recht om te trouwen.

EA, Zynga (bekend van de vele facebookspelletjes), Microsoft en een veertigtal andere bedrijven spannen samen om een Amerikaanse wet tegen te houden. Het gaat om de Defense of Marriage act die, als hij in het wetboek zou komen, het trouwen van mensen van hetzelfde geslacht zou verbieden.

Een publieke bekendmaking van EA op hun site roept iedereen op om hen te steunen in hun strijd tegen deze wet die enkele belangrijke principes van de Amerikaanse grondwet aan zijn laars zou lappen.

Een nobel doel van EA en medestanders. Nobel, maar ook nodig voor het image voor de uitgever, die enkele maanden geleden als meest gehate bedrijf van Amerika werd beoordeeld door duizenden stemmers. Dat is dus nog na de banken die de economie van het land hebben platgelegd.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.