Eurogamer.nl

Zin om de moeilijkste game ooit te spelen?

Eurogamer is niet verantwoordelijk voor gesneuvelde hardware.

I Wanna Be The Guy: Gaiden, zo heet hij. Overduidelijk een verwijzing naar Ninja Gaiden, de aartsmoeilijke hack 'n slasher waar je met ninja Ryu Hayabusa liters bloed vergiet. Maar zelfs die game is een eitje vergeleken met I Wanna Be The Guy: Raiden.

In I Wanna Be The Guy: Raiden moet je als the Lad op zoek naar the Guy. Waarom? Niemand kan het wat schelen. Het gaat om de tocht naar the Guy, die je levels doet doorkruisen die je honderden zo niet duizenden keren zullen laten sterven. Elke pixel kan je doden, soms op meerdere manieren.

Denk je dat je het aankunt? We betwijfelen het, maar hier kan je de game downloaden. Voorlopig zijn er nog maar drie levels speelbaar, maar geloof ons, die krijg je toch niet klein.

Wie liever eerst een kijkt waar hij aan begint, raden we onderstaand filmpje aan waar professionele gamer Floe de game probeert uit te spelen. Zo sterft hij al snel een dozijn keer...bij het level select scherm. Inderdaad, zo erg is het.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.