Eurogamer.nl

Tales of Xillia komt naar het Westen

Europese release in 2013.

Namco Bandai heeft bekend gemaakt dat Tales of Xillia gelokaliseerd wordt en in 2013 naar Europa komt. De nieuwe telg in de langlopende role-playing franchise kwam 8 september 2011 al uit in Japan, exclusief voor de PlayStation 3.

In Japan wordt al gewerkt aan een vervolg, Tales of Xillia 2, die daar in november 2012 uitkomt. Hideo Baba, de producer van de game, heeft laten weten dat er ook een kans is dat deze titel naar Europa komt. Dat hangt voornamelijk af van de verkoopcijfers van het eerste deel.

Tales-fans hoeven niet helemaal tot 2013 te wachten tot ze met een nieuwe Tales-game aan de slag mogen: in de tussentijd verschijnt Tales of Graces f hier op 31 augustus. De titel, die als eerste een release kende op de Nintendo Wii in 2009, werd een jaar later naar de PlayStation 3 geport, en die versie is nu onderweg naar Europa.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.