Eurogamer.nl

PlayStation All-Stars Battle Royale verschijnt 24 oktober

Heihachi en Toro vullen het rooster aan.

Sony heeft bekend gemaakt dat PlayStation All-Stars Battle Royale op 24 oktober naar Europa komt. Het vechtspel met bekende Sony personages in de hoofdrol komt tegelijkertijd uit op de PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Ook zijn er twee nieuwe personages bekend gemaakt. Heihachi Mishima, de krasse knar uit de Tekken-serie, heeft een vechtstijl die gericht is op het aan elkaar rijgen van combo's. Toro Inoue, die voornamelijk in Japan bekend is als de Sony mascotte, kan schakelen tussen verschillende vechtstijlen voor dichtbij en veraf. Beide personages zijn geďntroduceerd middels een trailer, die je hieronder kan zien.

Ten slotte is er nog een nieuwe stage onthuld: de Dojo. Dit level is gebaseerd op de game Parappa the Rapper, waar het personage zijn martial arts moves leerde van Chop Chop Master Onion.

PlayStation All-Stars Battle Royale Heihachi Mishima trailer

PlayStation All-Stars Battle Royale Toro Inoue trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.