Eurogamer.nl

Activision onthult The Walking Dead game

FPS met Daryl en Merle in de hoofdrol.

Terminal Reality werkt aan een nieuwe The Walking Dead game, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie van AMC. Dat heeft Activision bekend gemaakt. Het zal een First Person Shooter zijn met de broers Daryl en Merle in de hoofdrol.

De speler heeft de keuze om het tegen de zombies op te nemen of om stealth te gebruiken. Munitie, voedsel en andere goederen zijn schaars, dus de tweede route zal vaak een rol spelen. Het verhaal speelt zich af voor het tweede seizoen van de serie en de speler zal veel bekende gezichten tegenkomen. Of die hem helpen of juist tegenwerken ligt aan de keuzes van de speler.

De game verschijnt in 2013 voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

The Walking Dead teaser trailer

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.