Eurogamer.nl

JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle in ontwikkeling

Van de makers van Asura's Wrath.

CyberConnect2 heeft aangekondigd te werken aan JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle. De studie was eerder verantwoordelijk voor Asura's Wrath en heeft dus al wat ervaring met bizarre over-the-top vechtspellen.

JoJo's Bizarre Adventure All-Star Battle zal een PlayStation 3 exclusieve titel zijn die gebaseerd is op een van de langstlopende mangaseries uit Japan. Deze begon in 1987 en loopt nu nog steeds. In de herfst van dit jaar verschijnt er tevens een nieuwe anime, dus wellicht dat we de game dan ook mogen verwelkomen.

Of de game ook naar Europa komt is nog niet bekend. Eerdere anime-spinoffs van CyberConnect 2 als Naruto en .hack vonden wel al hun weg naar het Westen.

JoJo's Bizarre Adventure All Star Battle trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.