Eurogamer.nl

Tony Hawk's Pro Skater HD DLC bekend gemaakt

Levels van THPS3 keren terug.

De eerste downloadable content voor Tony Hawk's Pro Skater HD zal ongeveer 30 tot 45 dagen later verschijnen dan de game zelf. Deze komt 12 juli uit voor 1200 MS Points.

Voor 400 Microsoft Points krijg je toegang tot nieuwe levels, waaronder het vliegveld van Tony Hawk's Pro Skater 3. Tot nu toe was enkel bekend dat er levels van de eerste twee delen speelbaar zouden zijn in de HD-remake.

Daarmee maakt ook de 'revert' modus zijn opwachting. Deze werd voor het eerst geďntroduceerd in het derde deel en zorgde ervoor dat spelers veel langere combo's konden maken. Deze mogelijkheid is er alleen in de nieuwe levels, laat Activision weten, omdat de oude levels daar niet op gebouwd waren.

Tony Hawk's Pro Skater HD - VGA trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.