Eurogamer.nl

"Grafische prestaties Wii U evenaren de 360" zegt Microsoft

Maar geloven wij dat ook?

In een interview met GamesIndustry heeft Microsoft Studios baas Phil Spencer zich positief uitgelaten over de prestaties van de Wii U. Hij vergeleek met name de grafische prestaties van de langverwachte nieuwe console van Nintendo met Microsofts eigen XBox 360.

"Ze bouwen een platform wat effectief te vergelijken is met een 360 als je gaat kijken naar de prestaties van de graphics", zei Spencer.

Spencer is van mening dat de Wii U dus ook prima oude 360 toppers zou kunnen draaien: "Ze ontwikkelen de console zo dat hij helemaal klaar zou zijn om oude 360 games te kunnen ondersteunen. De stap naar de Wii U is voor die games maar klein".

Spencer was tijdens Nintendo's E3 presentatie erg enthousiast over haar ZombiU demo en prees vooral het gebruik van het tweede scherm. Minder laaiend was hij over het ontbreken van enkele klassieke Nintendo franchises: "Ik had zo graag een nieuwe Zelda of Metroid gezien maar helaas!".

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.