Eurogamer.nl

Deus Ex: Human Revolution gratis beschikbaar voor PlayStation Plus

Topgame helemaal voor niks.

De oranje gekleurde stealth shooter Deus Ex: Human Revolution is vanaf nu beschikbaar als gratis download voor leden van de PlayStation Plus-service. Human Revolution is de nieuwste titel in de constant vernieuwende Instant Game Collection line-up, exclusief en gratis voor PS PLussers.

Daar houdt het nog niet mee op voor abonnees van de Service. Ze krijgen ook nog eens 50% korting op de Deus Ex: Human Revolution's Missing Link DLC, Explosive Mission en Tactical Enhancement bundels, alsook op de originele Deus Ex-titel voor de PlayStation 2.

Human Revolution, een 8GB download, vervangt Virtua Fighter 5 in de Instant Game Collection line-up. Twee andere games uit de shortlist zullen op 18 juli vervangen worden. Momenteel bevat die lijst Warhammer 40K: Space Marine en Chime Super Deluxe (tot 18 juli), Darksiders en Renegade Ops (tot 15 augustus), plus Outland en Oddworld: Stranger's Wrath HD (tot 12 september).

Sony's titels Infamous 2, MotorStorm Apocalypse en LittleBigPlanet 2 maken alvast hun opwachting om komend jaar gratis gespeeld te worden.

Deus Ex: Human Revolution.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.