Eurogamer.nl

Pokémon Black en White 2 verschijnen 12 oktober

Meer dan 300 te vangen.

Pokémon Black en White 2 komen op 12 oktober naar Europa, zo heeft Nintendo bevestigd. De game is een vervolg dat zich twee jaar na de vorige games afspeelt. Black en White 2 zijn Nintendo DS games die natuurlijk ook op de 3DS te spelen zijn.

De games kennen nieuwe personages, gyms en twee nieuwe legendarische Pokémon. In totaal zal je meer dan 300 Pokémon kunnen vangen, waaronder die van vele generaties geleden (Psyduck!).

Op de 3DS brengt Nintendo dan tevens de Pokémon Dream Radar uit, waarmee spelers door gebruik van de camera Pokémon kunnen vangen in hun eigen huiskamer. Deze kunnen ze vervolgens overzetten naar hun game. Het gratis Pokédex programma is ook te gebruiken met Black en White 2. Beide zijn te verkrijgen in de eShop.

Geanimeerde Pokémon Black and White 2 trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.