Eurogamer.nl

Far Cry 3 uitgesteld

Drie maanden extra werk nodig.

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat één van hun grote titels van dit najaar uitgesteld is. Far Cry 3 zou oorspronkelijk op 6 september in de winkelschappen neerdalen, maar er is nog wat extra tijd nodig. De nieuwe releasedatum is vastgesteld op 29 november.

Reden voor de vertraging is de open wereld waarin de shooter zich afspeelt. Het is op het moment nog te makkelijk om te verdwalen in de wereld. Om de speler "de best mogelijke spelervaring te bieden" heeft Ubisoft Montreal, waar de game in ontwikkeling is, dus nog drie maanden extra nodig.

Dat betekent dat Far Cry 3 niet één van de eerste grote games is, maar juist de afsluiting van dit najaar voor zijn rekening neemt. Verder heeft Ubisoft onder andere nog Assassin's Creed 3 op de planning staan. Die game moet in Oktober uitkomen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.