Eurogamer.nl

Xbox Live Hits Collection bundelt drie topgames

Beyond Good and Evil HD, From Dust en Outland op één schijfje.

Een retailer heeft het bestaan van Ubisoft's Xbox Live Hits Collection verraden. De bundel die in september de winkelrekken zou moeten vullen zou bestaan uit drie Xbox Live Arcade games: Beyond Good and Evil HD, Outland en From Dust. Drie ware topgames, dus.

De prijs die de retailer loste was 17.99 pond. Dit vertaalt zich waarschijnlijk naar een twintigtal euro. Hiermee bespaar je dus enkele euro's tegenover de officiële prijzen op Xbox Live. Als je deze drie games nog niet in je bezit hebt, is september dus het perfecte moment om de schade in te halen. Met een gemiddelde reviewscore van 8.67/10 zijn we er zeker van dat je je zal amuseren met deze verzameling pareltjes.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.