Eurogamer.nl

Sprituele opvolger Limbo duikt op

In kleur, maar nog altijd grauw.

project2

Playdead werkt aan de spirituele opvolger van Limbo. De game, een 2.5D platformer, zal in kleur zijn en het verhaal vertellen van "een jongen die het opneemt tegen kwade krachten door experimenten uit te voeren op menselijke lichamen". Euh, juist ja.

Een eerste beeld is opgedoken op de website van het Deense filminstituut, een instituut dat de game tevens voor een deel financiert. Hier is te lezen dat Project 2, zoals deze nu nog heet, in ontwikkeling is voor PC, PlayStation 3, Xbox 360 en Mac. Het zal vrijwel zeker weer een downloabare titel zijn. Ondanks dat de game ditmaal wel in kleur is, zal de toon nog altijd grauw zijn.

Playdead's eerste game Limbo verscheen in 2010 en won verschillende awards wegens de unieke graphics en duistere sfeer. De game is alleen vandaag nog onderdeel van de Humble Bundle, waarbij je zelf de prijs bepaald.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.