Eurogamer.nl

Watch Dogs verschijnt in 2013

In ieder geval voor PC, PS3 en Xbox 360

"De game zal worden gelanceerd in 2013 voor PC en consoles." Dat is wat de Watch Dogs Twitteraccount meldde nadat een volger vroeg om een releasedatum. De tweet is wat mysterieus rondom welke consoles het dan gaat. Zal Watch Dogs een game zijn voor de volgende generatie?

Ubisoft CEO Yves Guillemot heeft echter al laten weten dat de game sowieso zal lanceren op de PlayStation 3 en Xbox 360. Of er ook een next-gen versie komt? "We zullen zien."

In Watch Dogs speel je een hacker die met zijn smartphone allerlei leuke trucjes uit kan halen. Zo hackte hij in de eerst gameplaydemo de stoplichten in de stad, waarna de auto's op elkaar klapten. Je kan van ieder personage informatie opvragen, zelfs van de 'gewone man' op straat. En als je er dan achterkomt dat diegene eens veroordeeld is geweest voor moord, wat doe je dan? Dat is helemaal aan de speler.

Watch Dogs kwam als een grote verrassing tijdens de E3 van dit jaar en werd voor menig toeschouwer direct tot de game van de show gebombardeerd. Volgend jaar zullen we dus zien of de torenhoge verwachtingen waar worden gemaakt.

De indrukwekkende Watch Dogs gameplay demo

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.