Eurogamer.nl

Sacrilegium wordt Reality Pump's nieuwe survival horror game

Vechten tegen vampieren die niet glinsteren.

Two Worlds 2 ontwikkelaar Reality Pump kondigde hun volgende game aan, die Sacrilegium zal heten.

In de game speel je Alex, een 20-jarige studente die verwikkeld geraakt in een oorlog tegen de Moroi, een modern ras van vampieren. Sacrilegium wordt een survival horror spel met uren aan spannende horror, ingespeeld door echte acteurs.

De game werd ontwikkeld op de GRACE 2 engine en oogt zeer mooi. PC-gamers zullen de game ook met een door de studio ontworpen 3D-engine kunnen spelen, waar het perspectief zich dynamisch zou aanpassen aan de hoek waarmee de spelers naar het scherm kijkt.

Enkele screens werden ook al vrijgegeven.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.