Eurogamer.nl

Paper Mario 3DS krijgt ondertitel

Dit najaar gaan we stickers plakken.

Tijdens de E3 persconferentie van Nintendo is er nieuwe footage van Paper Mario voor de 3DS getoond. Tevens kregen we de ondertitel en releaseperiode te horen. Paper Mario Sticker Star ligt dit najaar in de winkel.

In het nieuwste deel in de RPG-serie van de bekende loodgieter spelen stickers een grote rol. Het werd tijdens het praatje van Nintendo niet geheel duidelijk, maar gelukkig is er morgen nog een speciale presentatie voor de 3DS line-up. Er werd heel vlug vertoond dat je stickers kunt selecteren om zo de turn-based aanvallen op tegenstanders te bepalen. Een sticker van een schoen laat Mario schoppen, terwijl hij met een sticker van een hamer naar het slagwapen grijpt.

Morgen hopelijk meer.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.