Eurogamer.nl

Nintendo Land onthuld voor Wii U

Bundel van Nintendo minigames.

Ter afsluiting van hun presentatie onthulde Nintendo een launchgame voor hun nieuwe console, de Wii U. Nintendo Land is een verzameling van twaalf minigames volledig in stijl van Nintendo.

De collectie bevat onder andere spelletjes voor meerdere spelers zoals: The Legend of Zelda: Battle Quest, Luigi's Ghost Mansion en Animal Crossing: Sweet Days. Daarnaast zitten er in de bundel ook singplayer-games: Donkey Kong's Crash Course and Takamaru's Ninja Castle.

De minigames zouden duidelijk maken hoe spelers de Wii U GamePad kunnen gebruiken. Hierbij staat asymmetrische gameplay centraal. Dit houdt in dat niet elke speler hetzelfde doet. De speler met de tablet-controller heeft bijvoorbeeld een andere rol dan de overige spelers.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.