Eurogamer.nl

New Super Mario Bros. 2 voor 3DS komt halverwege augustus

Augustus draait voor Mario om goud!

Op 19 augustus verschijnt een nieuwe Mario 2D-platformer voor de Nintendo 3DS. Dit heeft het bedrijf zojuist bekend gemaakt op zijn persconferentie tijdens de E3. Vanwege de focus die wordt gelegd op de Wii U was er nog niet veel zichtbaar, maar dat zal anders zijn tijdens een speciale 3DS-presentatie morgen.

Wat we wel zagen, waren een aantal gameplaybeelden. Volgens de presentator van dienst draait het in de game allemaal om goud en zal de game echt verschillen van de nieuwe Mario-game die is aangekondigd voor de Wii U. We zagen dat alle blokjes, vijanden en platformen een enorme stroom aan gouden muntjes achter laten. Er werd gezegd dat we morgen meer informatie krijgen over hoe de 'enorme diepte' in de gameplay vorm krijgt. New Super Mario Bros. 2 verschijnt halverwege augustus exclusief voor de 3DS.

New Super Mario Bros. 2 3DS footage

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.