Eurogamer.nl

Zeno Clash 2 aangekondigd

De terugkeer van de first-person brawler

Atlus kondigde vandaag de opvolger voor Zeno Clash aan, een bescheiden indiehit van enkele jaren geleden. Het unieke aan dit spel was dat je je tegenstanders bevocht met vuisten en slagwapens terwijl je door de ogen van je personage keek. De meeste games uit dit genre doen het met een derdepersoonscamera.

De vechtmechanismen werden verder verfijnd en er werden ook rpg-elementen toegevoegd. Je kruipt deze keer in de huid van Ghat en krijgt de mogelijkheid om de planeet Zenozoik vrij te verkennen.

Ook een co-op modus werd toegevoegd waarbij de tweede speler de rol van Ghat's zus, Rimat op zich zal nemen. De co-op zal een systeem van drop-in/drop-out integreren, dat voor een soepele overgang tussen singleplayer en co-op moet zorgen.

De game zal begin 2013 te koop zijn op psn, xbla en Steam.

Zeno Clash 2 aangekondigd!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.