Eurogamer.nl

Nieuwe SimCity krijgt releasedatum

Electronic Arts komt met SimCity Social naar Facebook.

De laatste SimCity dateert alweer van 2007 en dat begon menig citybuilder te merken aan de lege ruimte op zijn harde schijf. Gelukkig werd in maart een reboot van de SimCity franchise aangekondigd. Op de E3 persconferentie van vandaag plakte Electronic Arts nu ook een releasemaand op de game: februari 2013.

Verder werd weinig nieuws over het spel aangekondigd. Wel weten we nu dat het sociale aspect in het spel grondig zal worden uitgebreid. Zo zal het in de nieuwe SimCity mogelijk zijn de steden van je vrienden te zien groeien naast de jouwe.

De E3 trailer van SimCity was helaas dezelfde als de aankondigingtrailer.

In één adem werd overigens ook SimCity Social aangekondigd. Deze lightversie van de franchise zal binnen enkele weken zijn opwachting maken op Facebook.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.