Eurogamer.nl

Indrukwekkende gameplay Tomb Raider getoond

DLC eerder op Xbox 360.

Na een geweldige demo van Halo 4 is er van een andere topgame ook een indrukwekkend level getoond. Lara Croft liet zich van haar beste kant zien in gameplaybeelden van de nieuwe Tomb Raider.

In een fantastische setting zagen we mevrouw Croft bewapend met pijl en boog een level doorlopen. Ze schakelde een paar man uit met haar pijlen in een filmische combinatie van actie en platforming. De interactie met de omgeving viel in positieve zin op. Er leek een soort coversysteem te zijn, maar tonnetjes en muurtjes bleven niet ongedeerd onder de kogels die afgevuurd werden door je tegenstanders. Brandende pijlen in een plas van olie leverden het gewenste resultaat op en ook het gebruik van haar opgepikte shotgun zag er lekker uit. Om nog maar te zwijgen over de mevrouw zelf, overigens

Gameplay en interactieve cutscenes liepen vloeiend in elkaar over. Lara belandde bijvoorbeeld in een waterval waar je door het gebruik van quick time events moest zien te overleven. Uiteindelijk viel ze zelfs van een klif af, maar gelukkig kon ze nog net een parachute mee grissen. Al vliegend werd ze tussen de bomen door gemanoeuvreerd.

Tot slot werd er verteld dat er DLC aankomt voor Tomb Raider. Niet verrassend misschien, maar zoals te verwachten was, werd bevestigd dat de Xbox 360 als eerste platform aan de slag kan met die downloadable content.

Kijk gerust zelf!

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.