Eurogamer.nl

E3 gerucht: Nieuwe Castlevania voor 3DS

Van de makers van Lords of Shadow.

Volgens de Nederlandse site N1ntendo zal Konami tijdens de komende E3 een nieuwe Castlevania game onthullen voor de Nintendo 3DS. Het zou gaan om een 2D-sidescrolling game van MercurySteam, de ontwikkelaar die eerder verantwoordelijk was voor Lords of Shadow op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Het gerucht wordt extra kracht bijgezet doordat Konami het nieuws onmiddellijk offline heeft laten halen. Ondertussen zijn de websites Castlevania-Mirroroffate.net als Castlevania-Mirroroffate.com wel degelijk geregistreerd door Konami. Inderdaad, Mirror of Fate zou de subtitel zijn van deze nieuwe 3DS Castlevania.

Castlevania games hebben het altijd al goed gedaan op de handhelds van Nintendo, waar de serie grotendeels vertoefde na Symphony of the Night. Als laatste Nintendo-Castlevania verscheen Order of Ecclesia op de Nintendo DS, een deel dat terugkeerde naar de lineaire -en masochistisch moeilijke- roots van de serie. De onthulling van een 3DS game lijkt enkel een kwestie van tijd.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.