Eurogamer.nl

The Walking Dead verkoopt een miljoen exemplaren

Telltale Games doet aan zombieliefde.

De eerste episode van horror-actie adventure The Walking Dead van Telltale Games heeft de uitgever beslist geen windeieren gelegd. Het sfeervolle klikspel verkocht sinds de launch in april maar liefst 1 miljoen exemplaren op PC, Mac, PSN en XBL. Een iOS versie wordt later dit jaar verwacht.

De eerste episode, A New Day, stond twee weken in de top van XBLA voordat Minecraft haar van de felbegeerde eerste plaats stootte. Ook op het digitale spellenplatform Steam deed The Walking Dead het goed. In de eerste week sinds de lancering was de game de bestverkochte titel op Steam.

A New Day bijt het spits af voor een vijfdelig seizoen. De resterende vier delen zullen met maandelijkse tussenpozen worden uitgebracht. Check binnenkort Eurogamer voor onze review van deze game.

ADVERTENTIE

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.