Eurogamer.nl

Kingdoms of Amalur studio in de problemen.

Loopt volgend project vertraging op?

38 Studios, de ontwikkelaars achter de RPG Kingdoms of Amalur, zitten in financiële problemen. Dat kwam aan het licht toen de studio gesprekken voerde met de staat Rhode Island. De studio kreeg immers een lening van 75 miljoen dollar om in deze staat te blijven werken. Rhode Island vreest nu dat 38 Studios deze lening niet zal kunnen terugbetalen.

Alles leek 38 Studios nochtans voor de wind te gaan. Kingdoms of Amalur verkocht zeker 400.000 stuks in de VS. 38 werkt nu aan de MMO Copernicus, die zich in het zelfde universum afspeelt. In maart was de studio daar voor nog personeel aan het aanwerven. Het is onzeker of dat project nu vertraging oploopt.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.