Eurogamer.nl

Double Fine opent PayPal account voor extra donaties

Check nu het eerste deel van de beloofde Double Fine docu.

Heb je in maart de Double Fine Kickstarter actie gemist maar wil je het project alsnog graag steunen? Dat kan. Double Fine heeft vandaag een PayPal account geopend zodat donateurs zich nog steeds kunnen scharen onder dit goede doel.

Donateurs krijgen niet alleen de game op Steam straks gratis geleverd maar krijgen ook toegang tot de Double Fine fora en kans kunnen straks mee doen aan de beta van de nieuwe game.

Om de PayPal actie te vieren heeft Double Fine tevens het eerste deel van de beloofde documentaire gratis beschikbaar gesteld. In deze docu is vanaf de zijlijn te volgen hoe Tim Schafer en zijn team de nieuwe game geheel vanaf de basis ontwikkelen. De rest van de documentaire zal later volgen en zal alleen voor donateurs te volgen zijn.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.