Eurogamer.nl

Sony opent E3 livestream

Bring on the boothbabes! Het aftellen is begonnen.

Sony heeft vandaag een dedicated mini-site geopend voor de binnenkort te volgen E3 2012 livestreams.

Zet je popcorn maar klaar want op de site kun je samen met een bombastische countdown aftellen tot de eerste E3 2012 persconferenties die op 4 en 5 juni live via het kanaal te zien zullen zijn. Daarna zullen alle hoogtepunten van de E3 2012 te volgen zijn via de site.

Vanzelfsprekend kun je bij Eurogamer terecht voor alle sappige E3 nieuwtjes. Wij zullen de actie dit jaar niet alleen vanuit onze stoffige redactiekamers verslaan maar sturen uiteraard ook een select groepje waaghalzen naar Los Angeles om daar direct verslag te brengen van het allerlaatste nieuws. It's a tough job, but somebody's got to do it...

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.