Eurogamer.nl

Rayman Origins lijkt een sequel te gaan krijgen

Bestaan van de game gelekt via marketingbedrijf.

Via een vragenlijst opgesteld door een marketingbedrijf waarmee Ubisoft regelmatig samenwerkt, is aan het licht gekomen dat een opvolger voor Rayman Origins in de maak zou zijn. Via Kotaku kan je enkele beelden van zowel de lijst als de game zelf bekijken.

Het blijft voorlopig onbevestigd, maar in de vragenlijst wordt gevraagd naar meningen over een mogelijke overstap naar iets traditionelere videospelomgevingen en -vijanden voor onze favoriete ledemaatloze held zoals kastelen, vampieren, geesten, Griekse goden en zelfs draken. Meer dan dat weten we voorlopig niet over de game, buiten dan dat de ingrediënten die van de eerste game een succes maakten, coöp voor vier spelers en een prachtige vormgeving, hun terugkeer zullen maken in deze sequel.

Van het origineel -dat quasi unaniem lovende reviews kreeg, waaronder ook de onze- is bekend dat de verkoopcijfers bij de launch allesbehalve denderend waren, maar dat de game langzaam maar zeker exemplaren blijft verkopen. Niet zo lang geleden kondigde Ubisoft dan ook aan dat ze eindelijk winst overhielden aan de game, meteen ook het teken dat een opvolger tot de mogelijkheden behoort.

Eén van de vele prachtige trailers voor Rayman Origins.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.