Eurogamer.nl

Batman: Arkham City DLC bevestigd

Harley Quinn's Revenge komt er op 30 mei.

Warner Bros. heeft een nieuw DLC pakket aangekondigd voor Batman: Arkham City. Harley Quinn's Revenge moet het sluitstuk worden van de game, en speelt zich af na de grote finale. Je zal zowel als Robin als Batman zelf spelen. De DLC is te downloaden vanaf 30 mei voor PS3 en Xbox 360.

Er komt ook een Game of the Year edition, waarbij alle DLC packs (de Catwoman, Nightwing en Robin packs, het Challenge pack, een Map pack en de Quinn DLC) gebundeld worden met de originele game. Deze Game of the Year edition komt er pas op 7 september bij ons (en is voorlopig alleen bevestigd voor PS3 en Xbox360), terwijl de US hem al eind mei krijgt.

Batman Arkham City: Game of the Year trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.