Eurogamer.nl

Reserveer nu The Walking Dead en wordt vereeuwigd als zombie

Exclusief stank en rotwonden.

Nu de televisieserie inmiddels alweer zijn tweede seizoen heeft afgesloten en de nieuwste aflevering van de strip alweer uitgelezen is, rest ons niets meer dan geduldig te wachten op Telltale's point and click adventure The Walking Dead voor een nieuwe portie spetterende zombiefun. Trouwe klanten die de game nu al reserveren worden wel op een heel bijzondere wijze bedankt: zij maken kans een rolletje in de zombiegame te scoren.

Telltale liet vandaag middels een korte video weten dat iedereen die The Walking Dead via de Telltale store reserveert kans maakt om te worden vereeuwigd tot zombie. Een van de gelukkige kopers wordt met de twijfelachtige eer beloond door zombies te worden opgepeuzeld om daarna zelf als ondode schuifelaar zijn aantrede te maken.

Geďnteresseerd? De complete verzameling van episodes is nu met tien procent korting verkrijgbaar in de Telltale Store.

The Walking dead HD trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.