Eurogamer.nl

"Meer Desmond dan ooit tevoren", zegt Ubisoft

Schrijvers hadden veel moeite met de Amerikaanse Revolutie.

Desmond zal niet de boeken in gaan als het favoriete Assassin's Creed karakter. Toch is zijn rol in het grote verhaal van Assassin's Creed nog lang niet uitgespeeld. Aldus Ubisoft.

"Je zult meer Desmond dan ooit tevoren zien in Assassin's Creed 3", zei schrijver Matt Turner in een interview met CVG tijdens een preview event in Londen. "Assassin's Creed 3 zal zich voor een groot deel in het heden afspelen".

"Het heden speelt een erg grote rol in ons verhaal en ik wil dus ook nog niet teveel details geven omdat ik spelers zelf het verhaal wil laten ervaren. Maar wees er maar van verzekerd dat je Desmond veel zult zien in de nieuwe game".

Turner gaf tevens aan dat het erg moeilijk was om dit nieuwe deel te schrijven: "De periode van de Amerikaanse Revolutie is erg goed gedocumenteerd. Ons team moest dus echt wel heel erg goed opletten hoe we dit aanpakten".

Assassin's Creed 3 zal in oktober op PC, PS3 en Xbox 360 verschijnen.

Aankondigingstrailer Assassin's Creed 3

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.