Eurogamer.nl

Bouw zelf mee aan een indie game

Meet The Indie Buskers.

The Indie Buskers, een gedreven collectief van vijf bekende indie game programmeurs, slaan op 14 en 15 april de handen ineen om gezamenlijk vijf gloednieuwe indie games te maken.

Tijdens deze 'game jam' werken de programmeurs en gamedesigners in korte tijd de meest populaire suggesties van potentiële kopers uit tot complete games. Hierbij werken zij met beperkte middelen en zal improvisatie de boventoon voeren. Het proces zal van het begin tot het eind via livestreams en status updates te volgen zijn.

Heb jij nu een geweldig idee voor een vette game? Op de website van The Indie Buskers kun jij je suggesties gratis aandragen. Het hele pakket met indie games zal nadien voor een zacht prijsje beschikbaar worden gesteld.

Game jams lijken steeds populairder te worden. Zo zal dit weekend de internationale What Would Molydeux? game jam plaatsvinden, een evenement geďnspireerd door de games van gameguru Peter Molyneux.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.