Eurogamer.nl

Legend of Grimrock krijgt releasedatum

Indie dungeon crawler komt eraan op 11 april.

Legend of Grimrock, een old school "dungeon crawler" van indie studio Almost Human komt naar PC op 11 april. De game is beschikbaar via het vernieuwde gog.com of de officiële site van de ontwikkelaar voor 14.99 dollar. Als je preodert krijg je de game voor 11.99. Bovendien krijgen pre-orders de handeleiding, een wereldkaart, "grid" paper om mappen te maken, de soundtrack, enkele wallpapers, een teamfoto én concept art.

De game zelf is geďnspireerd op klassiekers zoals Ultima Underworld, Dungeon Master en Eye of the Beholder. Je kan dus grote dungeons verwachten, vol met vallen, geheime gangen en meer. Er zitten ook enkele traditionele RPG elementen in.

Legend Of Grimrock PC launch trailer

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.