Eurogamer.nl

Robert Bowling weg bij Infinity Ward

"Creative Strategist" van Call of Duty verlaat het bedrijf.

Robert Bowling, creative strategist van de Call of Duty reeks en hoog op de ladder bij Infinity Ward en Activision, verlaat het bedrijf. Dat deelde hij mee op twitter.

Een reden werd niet gegeven. Infinity Ward stuurde een tweet in die Bowling het allerbeste wenste. Bowling was één van de enige belangrijke leden van Infinity Ward die de studio niet verliet toen oprichters Jason West en Vince Zampella in 2010 met slaande deuren vertrokken en prompt Respawn Entertainment oprichtten. In de exodus die volgde, trokken heel wat Infinity Ward mensen naar Respawn. Of Bowling zich nu bedacht heeft, komen we wellicht later te weten.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.