Eurogamer.nl

Darksiders II als Wii U launch titel bevestigd

Dood op de Nintendo.

Ben je er nog steeds niet helemaal zeker van of die Wii U straks ook wel wat voor jou is? Zijn Zelda en Mario toch net wat te vriendelijk voor je? Laat de grimmige Death uit Darksiders II je dan overhalen. De nieuwe actie slasher van Vigil zal namelijk als launch titel verschijnen op Nintendo's nieuwe console.

Tijdens een speciale first look event in Amsterdam maakte Hayden Dalton van Vigil bekend dat de besturingsmogelijkheden van de Wii U perfect aansluiten bij de gameplay van Darksiders II: "Een van de dingen die wij in eerste instantie hebben geprobeerd te verwezenlijken is dat je in Darksiders II je wapens en hulpmiddelen direct kon selecteren zonder op zoek te moeten gaan in menu's. Zo zou je bijvoorbeeld tijdens het rennen een voorwerp selecteren en het vervolgens ook nog eens kunnen aantrekken of gebruiken. Met de Wii U controller is dit mogelijk zonder dat het een oneerlijk voordeel oplevert".

Dat klinkt ons allemaal goed in de oren! Darksiders II zal juni op PS3, 360 en PC verschijnen. De Wii U versie zal rond de kerst op ons worden losgelaten.

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.