Eurogamer.nl

Angry Birds Space kent goede start

Al meer dan 10 miljoen keer gedownload.

De nieuwste telg in de Angry Birds familie kent een ongelooflijk goede start. Angry Birds: Space werd in drie dagen tijd maar liefst meer dan 10 miljoen keer gedownload. De verkoop in de App Store van Apple begon op 22 maart. Ook op smartphones en tablets met Android is Angry Birds speelbaar.

Het succes zorgt ervoor dat ontwikkelaar Rovio de game ook aan het porten is naar Windows Phone 7. Of de game ook naar andere platformen komt is nog niet bekend. Rovio pakte de promotiecampagne voor de nieuwe Angry Birds alvast grondig aan, en presenteerde onder andere in samenwerking met NASA een trailer waarin Don Petit, astronaut in het ISS, een angry bird afschoot in het ruimtestation.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.