Eurogamer.nl

Binary Domain krijgt alsnog een PC-versie

Release in april.

Na goed onthaald te zijn op de consoles (zie onder andere onze review) komt Binary Domain, de derdepersoons shooter van het team dat ook Yakuza maakt, binnenkort naar PC. Zo kondigde uitgever Sega onlangs aan. "De vraag naar een PC-versie nam toe en daar hebben we dan ook naar geluisterd."

Zowel verstokte PC-gamers die vasthouden aan de traditionele gamedoosjes als de hippe, flitsende jonge generatie PC-spelers die Binary Domain liever digitaal aankoopt, zullen aan hun trekken komen aangezien er naast een digitale versie ook een retailuitgave komt van de game.

Wie wel zin heeft in een lekkere shooter waarin al je acties in de futuristische oorlog tussen de mensheid en robotten implicaties zouden hebben voor het verdere spelverloop, kan Binary Domain nu al in huis halen voor Xbox 360 of PS3. Op de PC-versie is het nog even wachten, een preciezere datum dan "april" is er vooralsnog niet.

Binaire beelden van een binaire game, hoe generisch.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.