Eurogamer.nl

Super Meat Boy komt naar het mobiele platform

Het schreeuwen kan beginnen.

Hoera! Team Meat is begonnen aan een mobiele touchscreen versie van de krankzinnige platformer Super Meat Boy. Het betreft geen rechtstreekse kopie van de tenenkrommend moeilijke platformer uit 2010 maar een compleet nieuwe bewerking van het verhaal van de geschifte Meat Boy en zijn bevallige pleisterchick.

"Even iets anders. Ik ben begonnen aan de art voor een Super Meat Boy touch screen game", zei Team Meat baas Ed McMillen in een tweet. "De nieuwe game gaat er heel anders uit zien en zal ook compleet anders spelen. Ik ben echt enorm blij met de nieuwe visuele stijl".

Super Meat Boy kon op de redactie van Eurogamer rekenen op veel (met intense frustratie doorkliefde) blijdschap dus wij zijn uitermate in onze nopjes met dit nieuws.

Super Meat Boy eet z'n groentjes op

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.