Eurogamer.nl

THQ hint naar nieuwe game(s)

Registreert enkele trademarks.

THQ heeft met heel wat financiële problemen te kampen en beloofde daardoor meer te focussen op kerngames in plaats van familietitels. Deze belofte lijkt stilletjes aan in praktijk omgezet te worden. Begin maart vroeg het bedrijf een trademark aan voor 'Evolve', wat op een nieuwe game zou kunnen wijzen.

Nu registreert THQ '1666', een jaartal dat gekenmerkt wordt door de grote brand in Londen en Newton die een appel op zijn hoofd kreeg waardoor een belangrijke doorbraak werd geboekt op het vlak van zijn zwaartekracht theorie.

Gaat het om twee verschillende games of één en dezelfde titel? En in het laatste geval, wat is de link tussen '1666' en 'Evolve'? De toekomst zal het uitwijzen.

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.