Eurogamer.nl

Mass Effect 3 Datapad nu gratis op iOS

Innovatieve App maakt Mass Effect 3 nog leuker.

Sinds vorige week is het angstvallig stil geworden op de redactie van Eurogamer. Deadlines worden achteloos overschreden en een groot deel van de redactie heeft zich ziekgemeld. Klinkt bovengenoemde situatie herkenbaar? Dan is de kans groot dat jij de afgelopen dagen - net als ons - weinig anders hebt gedaan dan het spelen van Mass Effect 3!

Het universum van deze fantastische game is onvergetelijk en levensecht maar om je avonturen nog net dat extra randje realisme te geven is er nu een heuse Mass Effect 3 Datapad app verschenen waarmee je jouw iOS device kunt omtoveren in Shepards datapad.

Met de app kun je niet alleen alle codex entries uit alle Mass Effect titels nalezen maar kun je je ook vergapen aan videos, screenshots en een news feed van Bioware en Mass Effect.

Het meest interessant is echter nog wel dat je via je Datapad app direct met de game kunt interacten: na het ontmoeten van karakters in de game zullen zij je regelmatig berichten via je Iphone, Ipod touch of Ipad sturen met daarin extra informatie over de gebeurtenissen in de game. Ook cool: via de Fleet Commander optie in de app kun je schepen lanceren om ze zo in te zetten tegen de Reapers waardoor je tactische voordelen zult ervaren in de echte game. Best innovatief!

De app is gratis te downloaden in de App Store.

De wereld van Mass Effect 3

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.