Eurogamer.nl

Resident Evil Wii-games krijgen PS3-versie

Umbrella Chronicles en Darkside Chronicles worden gebundeld.

Capcom heeft aangekondigd dat ze Resident Evil: Chronicles HD zullen uitbrengen voor PlayStation 3. Het gaat om een HD-remake die The Umbrella Chronicles en The Darkside Chronicles die eerder op de Wii verschenen bundeld.

The Umbrella Chronicles en The Darkside Chronicles vertellen het verhaal van de eerste Resident Evil-games in lightgun-stijl. Mikken naar de televisie en zombies knallen dus! De besturing die lightguns imiteert zal mogelijk zijn met de Move-controller maar Capcom heeft ook besloten om besturing met de DualShock-controller mogelijk te maken. Zoals het hoort met een HD-remake, zullen de graphics ook flink opgepoetst worden.

Resident Evil: Chronicles HD verschijnt in juni als een digitale download op PSN.

Resident Evil: Chronicles HD Collection trailer

ADVERTENTIE

Reacties

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.