Eurogamer.nl

PVP arena's Diablo III uitgesteld tot na de launch

Release waarschijnlijk in April.

Mocht jij er al naar uitkijken om straks je vrienden een kopje kleiner te maken in de bloederige multiplayer arena's van Diablo III dan is er slecht nieuws. In haar blog maakte Blizzard vandaag bekend dat Diablo III zonder PVP arena gelanceerd zal worden en dat de PVP content pas later in een speciale patch aan de game zal worden toegevoegd.

"We hebben een moeilijke knoop doorgehakt", zei lead designer Jay Wilson. "Na veel discussies zijn we het er uiteindelijk over eens geworden dat het niet eerlijk zou zijn om de game uit te stellen omdat de PVP content nog niet klaar is. Veel spelers willen beginnen met de solo en co-op campaigns en die zijn ook al bijna klaar.".

De PVP patch zal meerdere multiplayer gebieden toevoegen die elk hun eigen stijl en layout hebben. Tevens zullen er per gebied speciale achievements te verdienen zijn. Alhoewel de game nog steeds voorzichtig voor een tweede kwartaal release staat ingepland zijn er enkele retail outlets die de launch van Diablo III in april in hun agenda hebben staan.

De zinderende introductie van Diablo III

ADVERTENTIE

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.